15 juli 2009

Sol, åska och regn

Hej hopp

Syster efterlyste min blogg idag så här kommer den hehe.

I morse packadade vi kaffe och mackor och stack i väg till stranden :) Är så härligt att sätta sig i solen och käka frukost, vattnet va inte lika varmt som d va sist vi badade, men helt ok i alla fall.

Sen åkte vi hem och fixade och donade lite hemma. Efter duschen satt vi oss ute och käkade, men d slutade med att vi fick gå in. Straxt innan vi skulle käka så fanns d lite mörka moln + att d även mullrade, men fortfarande va d varmt och skönt ute. Sen tog d inte lång stund förrän d rent ut sagt började storma som bara den så vi fick fälla ner parasollet och plocka ner blommorna som hängde. Sen rätt va d va så blev himlen alldeles grå och regnet bara vräkte ner.

Så vi fick snällt gå in då d inte gick att sitta ute.

Snacka om att vädret kan ändra sig fort. I morgon skulle d komma nån regnskur och sen på fredag skulle d bli en stor sol igen, så i morgon tar vi sovmorgon och på fredag blir d stranden igen. Nu ska jag dricka kaffe och glo på tv en stund.

Syster.... jag tror inte jag hann säga att vi kommer på söndag :)

Ha en skön kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Var fan är våren

Så less på att de är så kallt ute. Vill dra ett täcke över huvudet och komma fram när de är lite varmare. Idag har vi varit hos syrran och f...