02 juli 2009

Nu börjar de bli jobbigt

Nu är jag sååå less på värmen, tycker d är lite väl varmt.

Jobbigt att jobba, vill helst ha sem. och bara ligga på stranden, sover dåligt på nätterna då d är såååå varmt inne. När klockan ringer på morgonen då är man helt död. Hundarna travar på nätterna och kan inte heller sova. Vi har balkongdörren öppen och sovrums fönstret öppet och fläkt men inget hjälper. Vet att d ska bli svalare till helgen och nästa vecka ännu svalare, d ska bli skönt då man ändå jobbar. Sen när jag har sem. så gör d mig inget att d är varmt, då man kan sola och bada :)

Gör inget annt än jobbar och sitter inne just nu, lite trist när man inte orkar att göra nått annat.

Sitter nu bara och väntar på att d ska bli lite svalt så man kan ta sig en dusch, och öppna dörren så lite svalare luft kommer in. Hundarna bara flåsar och sover just nu.

I går kväll tog vi en promenad med hundarna vid 21.30 då va d svalt ute men jäkligt fuktigt.

Gick bort till Ewa och satt på hennes baksida, va skit skönt så länge man satt still men så fort man rörde sig blev man helt klibbig på kroppen, när vi kom hem så va d i stället en bastu i lägenheten.

Jag ser i alla fall fram emot lördag då d ska bli 23 grader, sol och lite moln, lagom att ligga och sola hela dagen då :) Sen kan man blöta ner hundarna så kan dom vara ute dom med utan att få värmeslag :) Vi åker nämligen till landet i morgon och ska bara vara hela helgen :)

Vi har bestämt att skita i Power meet i år och va på landet och sola i stället :)

Tittar in en snabbis i morgon om ja hinner annars hörs vi på söndag när vi kommer hem igen.

Ha en skön kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

De växer så de knakar

För 2 veckor sen satte jag tomater och några blomfrön. De växer så fort. Detta är tomater. Kommer tyvärr inte ihåg men de blir rosa blommor....