16 juli 2009

Sköna sängar

Hejsvejs

Idag tog vi en tripp till Sova (tror butiken hette så).

Jag har ju så länge jag kan minnas haft problem med min rygg då jag inte får ner svanken när jag ligger. Därför har jag alltid sovit bäst och skönast i vattensängar, tyvärr så gick ju våran vattenblåsa sönder så vi kastade den och tog tillbaka våran gamla säng. Sover inte bra nu och jag har insett att jag måste göra nått åt d. Så vi åkte i alla fall i väg till sova och provade lite olika sängar. Dom har sålt vattensängar förr och där köpte vi alltid vårat algmedel till vattensängen, och när vi va där en gång så berättade hon som stog i butiken att idag finns sängar som nästan är som vattensängar. Upp till bevis tänkte jag och jag lovar er att jag fick en chock när jag provlåg en säng :) Jag bara försvann i den och känslan va verkligen som att ligga i en vattensäng :) MEN och d är ett stort MEN sängen kostade 30.000:- haha.

Kan säga så här, hade jag haft dom pengarna som låg och skräpade så hade jag inte tvekat utan köpt sängen direkt. Ja ja nu har jag i alla fall fått bevis att d finns riktigt sköna sängar även för mig med taskig rygg.

Sen tog vi en sväng förbi Anne (Mys uppfödare) och tog en fika.

Nu har vi fixat kaffe och fikabröd och tänker snart ta med oss hundarna och möta upp mina föräldrar och syster ute på Ängsö, tänkte My skulle få bada lite som hon tycker så mycket om.

Tar lite kort och lägger upp här på bloggen i morgon.

Ha en härlig dag//kväll

1 kommentar:

 1. Hej!

  Sökte på vattensängar och hittade din blog. Har också fått veta att många människor som har haft vattensängar tidigare i livet och sedan byte till vanliga sängar oftast byter tillbaka till vattensängar.

  Om du behöver en ny säng är det bara att höra av dig till Bed and Room - Compact Living Store. Dom har allt du behöver ang. vattensängar och softsiders eller vanliga sängar!

  Fråga bara efter Säng-Peter och dom har arbetar med vattensängar sedan 1982. Finns en specialbutik för vattensängar på Södermalm i Stockholm!

  Adressen till butiken är:

  Magnus Ladulåsgatan 27 - Södermalm
  118 65 Stockholm
  Tel. 08-66 88 440

  Har nyss köpt en ny vattensäng och det har hänt en hel del sedan jag köpte min gamla säng på Sängmakarna.

  Mvh Patrik Sundell

  SvaraRadera